Home Iva se potepa Novembrski prazniki

Novembrski prazniki

written by petra November 3, 2019

November … chapter 11 of 12

Nov mesec, nove dogodivščine

V sredo sva zjutraj pospremili atija na vlak …

In kupili karte za sobotno matinejo …

Čarovniško slikanje ❤🎃🧙‍♀️

Ati je bil spet priden in izrezal dve čudoviti buči, ki sta strašili na noč čarovnic …

V četrtek smo se razvajali v slaščičarni Vidic v Radolci. Kako odlične tortice imajo … njami 😊🥰 in sam lokal je prečudovit pa še polno animacije za najmlajše imajo. Zagotovo se še vrnemo.

Po dobri tortici si je fajn še malo nogice pretegnit. Na začetku starega dela Radovljice je čudovit gozdiček, ki je seveda sedaj poln listja in najini punci sta neizmerno uživali

Prvi novembrski dan smo se odpravili v Postojnsko jamo. Čeprav se mi zdi preveč skomercializirana, je zares čudovita. Srečo smo imeli, da je bilo za slovensko vodenje le 15 ljudi in smo si lahko v miru ogledali jamo. Iva je najbolj uživala v vožnji z vlakcem 🤣. Je bila pa tudi med samim obiskom neizmerno pridna in navdušena.

V soboto smo se prvič odpravili na sobotno matinejo, gledališko predstavo za otroke v Prešernovom gledališču. Ogledali smo si Pekarno Mišmaš, super predstava, ki je bila zelo zanimiva. Morda je bila za Ivo za prvič malenkost predolga, ampak smo rešili zagato z rogljičkom in sokcem ter zdržali celo predstavo.

Nedeljsko dopoldne pa izkoristimo za kratek deževni sprehod po Bledu.

Kaj je lepšega kot peči na deževen dan

You may also like

Leave a Comment